mandag 22. juni 2009

Populært morgenseminar!

For andre gang på under en måned fyllte vi Litteraturhuset i noen morgentimer. Takk til de nesten 300 menneskene som nå har deltatt på våre to morgenseminar og gjort de til en veldig hyggelig opplevelse.Vi synes det er utrolig morsomt med så stor interesse for "vårt" fagfelt.

Forrige torsdag startet med at Morten Holst fra VG multimedia holdt et innlegg om papiraviser; Hvorfor de sliter, hva som gjorde at de havnet i uføret og noen tanker om hva de bør gjøre for å overleve. Foredraget kan du laste ned her:

Sjur fortsatte med et innlegg om hvor opptatt de fleste bedrifter er av å finne nye ideer/løsninger når de i virkeligheten burde bruke tid på å identifisere kundebehov. Albert Einsteins svar på det hypotetiske spørsmålet "Hvordan vil du gå frem hvis du får én time på å redde verden?" illustrer Sjurs innlegg godt: "Jeg ville bruke 59 minutter på definere problemet og ett minutt på å finne en løsning."

Vi har fått mange gode tilbakemeldinger på seminarene og kommer helt sikkert til å gjøre noe tilsvarende igjen til høsten.

1 kommentar:

Kim sa...

Meget bra seminar. Konkret og matnyttig. Ga en inspirerende og god start på dagen. Skulle likevel gjerne hatt en 10 minutters kaffe- og minglingspause i midten der...

Legg inn en kommentar