tirsdag 12. januar 2010

Smaksprøve på Innovasjonsprogram i Trondheim 1. februar

Den 1. februar holder vi en smaksprøve på vårt innovasjonskurs hos Rica Nidelven hotell i Trondheim. I den forbindelse inviterer vi alle interesserte til en inspirerende time om det å tenke nytt og skape nye muligheter.

Etter mange forespørsler fra enkeltpersoner og bedrifter i Midt-Norge legger vi vårt syvende innovasjonsprogram til Trondheim i samarbeid med NTNU og Rica Nidelven.

Innovasjonsprogrammet vil som tidligere bli ledet av professor Sjur Dagestad, en av Norges mest populære foredragsholdere. Sjurs mål er å sette hjertet ditt i brann, gi deg troen på at du kan klare det umulige og gi deg de verktøyene du trenger for å lykkes med ditt innovasjonsprosjekt.

Praktisk erfaring og studiepoeng ved NTNU
I kurset får du arbeide med et konkret prosjekt av direkte relevans og nytte for din virksomhet. Samtidig får du tilført innovasjonskompetanse med studiepoeng ved NTNU. Denne unike kombinasjonen gir deg både faglig og praktisk erfaring med innvasjon i etablerte virksomheter. Kursbrosjyre i pdf


Tidligere kunder inkluderer en lang rekke offentlige og private virksomheter; Storebrand, Norconsult, Eidsiva, Hamworthy, JCDecaux Innovasjon Norge, Bærum kommune, Nofima m.fl.

Praktisk informasjon
Sted: Rica Nidelven Hotell i Trondheim
Tid: 1. februar klokken 14.00-15.00.
Påmelding: espen@innoco.no

Smaksprøven er selvfølgelig gratis men det er fint hvis du melder deg på til espen@innoco.no slik at vi vet hvor mange som kommer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar