tirsdag 27. januar 2009

Brumunddal Ungkarsklubb sterkt representert på Grønn Boks

Det er med stor glede jeg kan meddele til Brumunddal Ungkarsklubbs (BUKK) omlag 20 medlemmer (opp gjennom tiden), hvorav ca. 10 er kvinnelige medlemmer, at klubben er sterkt representert i gruppe 3 på Grønn Boks. 2 av 6 gruppedeltagere er livsvarige medlemmer i BUKK. Når vi i tillegg legger til at et annet av medlemmene er sterkt involvert i ett av Norges største selskapers satsning innen fornybar energi, skal det ikke mye tankekraft til å konkludere med følgende: BUKK er å regne som et energiselskap.

BUKK foreslår følgende umiddelbare tiltak: Moelv legges ned og gjøres om til verdens største atomkraftverk. På denne måten vil vi vise verden (og innbyggerne på Biri) at vi er i verdensklasse. Senteret døpes til 'Alf Prøysens National Atomic Centre of Extreme excelence and ultra high Power Plant (Forkortet blir dette til APNACEPP som på indianerspråk betyr 'stor kjærlighet til vinden' i følge våre studier av Sølvpilen)'. Innbyggerne i Brumunddal bevilges gratis oppvarmede svømmebasseng. Formanden har talt med rallende vetostemme.

Det må legges til, for de uvitende utenforstående, at klubbens formålsparagraf er å bevare ungkaren i deg og at formannen, som går under den korrekte tittel: Begrædelige formand, er glad i bananlikør, dog begrenset oppad til ett stort glass. Formanden er mottagelig for bananlikørbestikkelser fra deltagende atominteressenter under den Grønne Boksens kvelds- og nattsesjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar